Be a rebel

MNKY Entertainment is opgericht om entertainment naar de mensen te brengen. Entertainment met een vleugje rebelsheid. Dare to be different!

Gedreven door onze passie doen we ons uiterste best om kwalitatief goede spellen uit te brengen met een hoge funfactor. We maken spellen voor jong en oud: voor iedereen die plezier wil maken.

We vinden het van groot belang dat al onze producties voldoen aan de wettelijke gestelde speelgoedrichtlijnen en van goede kwaliteit zijn. We werken dan ook alleen samen met gecertificeerde fabrieken. We opereren zowel nationaal als internationaal. Neem een kijkje op onze website en ontdek al onze spellen!

Share your passion

Heb je een spel bedacht?
We staan altijd open voor nieuwe ideeën en nieuwe spellen. We zijn benieuwd naar je idee! Graag zien we je idee tegemoet om te kijken of het goed bij MNKY Entertainment past. Mail de spelregels en het prototype naar info@mnkyentertainment.com en we komen er bij je op terug.

Wil je onze spellen testen? Leuk!
We zijn altijd op zoek naar nieuwe testers. We ontvangen graag een mail met de volgende informatie: contactgegevens, naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres. Je kunt een mail sturen naar info@mnkyentertainment.com.

Carrière

MNKY Entertainment bestaat uit een team van rebelse medewerkers. Er heerst een informele sfeer, maar we zijn wel een prestatie- en resultaatgerichte organisatie.

(Internationale) Accountmanager